Voer

Hondenvoer

Op zoek naar goed voer voor je hond? Zoek niet verder! Bij Furfriends hebben we het beste voer voor jouw hond. Natvoer, droogvoer of brokken, we hebben absoluut het juiste hondenvoer voor jou.

Als baasje weet je natuurlijk hoe belangrijk het is om je hond het juiste voer te geven. Sommige honden eten zelfs niks anders zodra ze gewend zijn aan een specifiek soort hondenvoer. Maar wist je ook dat veel honden het eigenlijk helemaal niet op prijs stellen om iedere dag hetzelfde voer te eten? Door je hond zijn/haar hele leven dezelfde brokken of hetzelfde blikvoer te geven kan deze tekorten aan bepaalde voedingsstoffen krijgen. Probeer af en toe te variëren om je trouwe viervoeter blij en gezond te houden!

Pas op met goedkoop voer! Door het enorme aanbod van hondenvoer doen fabrikanten er alles aan om het voer zo goedkoop mogelijk aan te bieden. Dit gaat soms ten koste van het recept. Fabrikanten zijn niet verplicht om de exacte ingrediënten op een zak voer te zetten. Stel jezelf daarom altijd de vraag; ‘Kan dit voer écht goed zijn voor deze prijs?’. Bij Furfriends doen we natuurlijk ons uiterste best om alleen het beste voer aan te bieden. Toch is het belangrijk om zelf scherp te blijven bij het kopen van hondenvoer.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

[]