Voerbakken

Voerbakken en drinkbakken voor jouw hond

Hier vind je voerbakken, drinkbakken en andere handige artikelen voor je hond. Alles wat te maken heeft met eten en en drinken in één scherp geprijsd overzicht! Ben je op zoek naar een goed geprijsde voerbak of drinkbak? Zoek dan niet verder!

Geslaagd op het gebied van voer- en drinkbak voor je hond? Neem dan ook eens een kijkje bij ons grote aanbod hondenvoer. Zo maak je de bestelling compleet en je hond gelukkig.

Waar moet een goede voerbak of drinkbak aan voldoen?

Er zijn enorm veel verschillende voerbakken en drinkbakken voor honden. Hoe vind je nou de beste voor jouw eigen trouwe viervoeter? Allereerst is het erg belangrijk om de afmeting te bepalen. Heb je een Rottweiler, een herdershond of een vergelijkbare hond? Dan heb je een grotere voerbak nodig dan een kleine gezelschapshond zoals een chihuahua. Hoe groter de tong van je hond, hoe meer water hij binnenkrijgt tijdens het drinken. Een grote hond heeft natuurlijk ook meer voer nodig dan een kleinere hond, daarom is het ook belangrijk dat de voerbak groot genoeg is voor de porties die jouw hond nodig heeft.

Anti slip of anti schrok

Naast het formaat van de voerbak of drinkbak is het ook belangrijk om rekening te houden met aanvullende eigenschappen voor het maken van je keuze. Zo zijn er bijvoorbeeld voerbakken en drinkbakken met een anti-slip ondergrond van rubber. Hierdoor verschuift de bak niet door het huis wanneer je hond aan het drinken of eten is. Koop dit type voerbak wanneer je een harde ondergrond thuis hebt, of je hond erg sterk is en de bak door het hele huis schuift. Dit voorkomt vervelend schuifgeluid en schade aan je vloer.

Naast voerbakken met anti-slip ondergrond zijn er ook uitvoeringen met anti-schrok capaciteiten. Deze speciale voerbakken zijn speciaal gemaakt voor honden die te snel eten. Wanneer een hond zijn voor naar binnen schrokt kan dit nare winderigheid of zelfs klachten zoals maagtorsies veroorzaken. Met een anti-schrok bak zorg je ervoor dat jouw hond de tijd moet nemen voor zijn maaltijd.

Welk materiaal voerbak of drinkbak hond?

Welk materiaal de voerbak of drinkbak van je hond is maakt in principe geen verschil. Uiteraard zijn we bij Furfriends als echte natuurliefhebbers voorstanders van duurzaam materiaal. Er zijn voerbakken van metaal, maar ook van plastic die erg lang mee gaan. In onze webshop vind je in ieder geval alleen producten die niet schadelijk zijn voor je hond, en die voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard.

 

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelmandje:

[]