Automatisch

Automatische voerbak voor je hond kopen?

Hier vind je onze automatische voerbakken voor honden. Deze handige voerbakken helpen jou en je hond om ervoor te zorgen dat er op tijd gegeten wordt. Stel een tijd in zodat je hond op een vaste tijd eten krijgt, of doseer automatisch de juiste porties. Met een automatische voerbak zorg je voor gemak in huis en een tevreden hond! Hieronder vind je alle producten die voldoen aan het kenmerk ‘automatisch’. Sommige voerbakken zijn mechanisch, en andere elektrisch. Vragen over deze hondenvoerbakken? Laat het ons gerust weten!

Ben je op zoek naar een specifieke automatische voerbak voor je hond? Wellicht kunnen we je op weg helpen met;

Automatische hondenvoerbak kopen

Een automatische voerbak voor je hond kan een slimme aankoop zijn. Zo vergeet je nooit meer om je hond op tijd eten te geven en kan je zelfs bij afwezigheid nog een heerlijk maaltje voor je hond neerzetten. Sommige automatische hondenvoerbakken bepalen zelfs de juiste portie voor je hond. Zo hoef je het reservoir maar één keer in de zoveel tijd bij te vullen en de rest gaat vanzelf. Wees er wel bewust van dat de automatische hondenvoerbak vaak moet worden aangesloten op een stopcontact. Zorg daarom dat je altijd een stopcontact in de buurt van je elektrische voerbak hebt.

Welke automatische voerbak is geschikt voor mijn hond?

Voordat je een automatische voerbak koopt is het belangrijk om goed uit te zoeken waar je precies naar op zoek bent. Doordat er zoveel verschillende automatische voer- en drinkbakken zijn, is het makkelijk om door de bomen het bos niet meer te zien. Allereerst is het belangrijk om te controleren of er stroom op de plek van de automatische voerbak is. Heb je geen stroom? Dan valt er al een groot gedeelte van de automatische voerbakken af.

Automatische voerbak op batterijen

Heb je geen stroom-aansluiting om je automatische voerbak op netstroom aan te sluiten? Dan kan een oplaadbare voerbak of een voerbak op batterijen uitkomst bieden. We hebben een speciale pagina gemaakt met informatie over oplaadbare hondenvoerbakken.

 

 

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelmandje:

[]