Onderweg

Voerbakken en drinkflessen voor onderweg

Neem jij je hond mee op vakantie? Of maak je in het weekend lange wandelingen door het bos? Denk dan eens aan een draagbare voer- of drinkbak. Met deze handige drinkflessen, voerbakken en andere producten ga jij altijd goed voorbereid op pad. Bekijk hieronder onze handige producten voor onderweg, je weet nooit wanneer ze van pas kunnen komen!

Hondenvoerbak voor op de camping

Onze voerbakken en drinkbakken voor honden zijn uitstekend geschikt om mee te nemen naar de camping. Door het handzame ontwerp en de doordachte vouwmechanismen passen deze voerbakken goed in je caravan, auto of handbagage. Als je eindelijk een camping hebt gevonden waar jij je hond mee naar toe mag nemen dan wil je natuurlijk wel goed voor je hond kunnen zorgen.

Met onze voerbakken en drinkbakken voor onderweg heb je overal een goede voerbak bij de hand.

Hondenfles voor lange wandeling

Hou jij ervan om lange wandelingen met je hond te maken? Wij ook! Vooral bij warm weer is het heel erg belangrijk dat je hond genoeg vocht binnen krijgt. Hier kan je voor zorgen door een draagbare drinkbak voor je hond mee te nemen in de vorm van een hondenfles. Dit is een speciale fles met een opzetstuk waardoor je hond gemakkelijk kan drinken. Zo zorg je ervoor dat je hond met warm weer ook afkoelt, waar je ook bent. Een hondenfles voor onderweg is ook erg handig voor lange autoritten, zo kan je je trouwe viervoeter lekker laten drinken op een parkeerplaats, of zelfs vanaf de achterbank.

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelmandje:

[]