Halsbandjes

Kattenhalsbanden & Kattentuigjes

Je wilt natuurlijk dat je kat veilig de straat op kan. Het dragen van een halsband of een tuig kan je kat hiermee helpen. Bekijk nu onze kattenhalsband of kattentuig en wees niet meer bang dat je kat gevaar loopt.

Halsbanden & tuigjes voor je Kat

Goede kwaliteit halsbanden & tuigjes voor je kat beschikbaar voor een goede prijs bij furfriends.

Het is belangrijk om je kat zo goed mogelijk te beschermen. Zowel op vakantie als gewoon bij huis. Een katten halsband of tuigje bieden hier de juiste oplossing voor. Beiden hebben verschillende functies waardoor je met een gerust hart op vakantie kan gaan of je kat lekker buiten kan laten spelen.

Kattenhalsband

Kattenhalsbandjes zijn al jaren heel populair. Naast dat je een stylish variant kan kiezen kan je ook voor extra veiligheid gaan en bijvoorbeeld een reflecterende halsband aanschaffen. Hierdoor weet je zeker dat je kat ‘s avond veel minder gevaar loopt. Daarnaast zijn er nog verschillende varianten van halsbanden beschikbaar waardoor het makkelijker wordt om je kat in de gaten te houden.

Kattentuig

Wie zegt dat alleen een hond in een tuigje kan lopen? Als het gaat om de veiligheid van je kat dan is niets te gek. Hierdoor is het mogelijk om met je kat buiten te lopen zodat ze toch af en toe de deur uitgaan. Of hierdoor kan jij je kat loslaten in de auto als je op reis gaat.

Op vakantie?

Naast dat je gebruik maakt van een kattentuig of halsbandje is het misschien handig om een fijne draagtas of een kattenbench te hebben. Ook deze producten heeft Furfriends in huis. Hierdoor ben je helemaal klaar om op vakantie te gaan. Neem nu een kijkje naar ons assortiment!

Waarom Furfriends?


Wij van Furfriends houden van dieren en internet. Wij vinden dat de klant geen nummer is
en willen dat je in alle rust en aandacht verdient. Wij proberen daarom het oude dierenwinkel-gevoel weer terug te brengen. Dit zorgt ervoor dat we alleen de beste producten voor je kat en hond selecteren en dat we je persoonlijk advies kunnen aanbieden. Onze producten zijn dus handmatig geselecteerd op kwaliteit en zijn Furfriend proof!

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelmandje:

[]