Kattenluikje

Kattenluikjes & Kattennetten

Een kattenluikje is de doorgang van je kat naar de buitenwereld. Daarom moet het luikje natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn. Belangrijk om te weten is de dikte van je deur, muur of kozijn. Zodat je op basis van deze informatie een goede keuze kan maken. Onze kattenluikjes zijn ook zo in te stellen dat je zelf kan bepalen of de kattenbak alleen naar buiten kan gaan of alleen naar binnen. Daarnaast bieden wij ook kattennetten voor op je balkon of in de tuin. Bekijk ons assortiment nu!

Wat past het beste bij jou?

In ons assortiment bieden wij een breed aanbod aan kattenluikjes & -netten. Het hangt dus af van wat de situatie is. Er zijn voornamelijk twee situaties. Je kat mag gewoon naar buiten of deze mag alleen in een beschermde situatie naar buiten. In het eerste geval zou een kattenluikje de beste oplossing zijn. Wil je jouw kat alleen in een beschermde omgeving naar buiten laten dan raden we aan om een kattennet te nemen. Hieronder gaan we dieper in om de voordelen die bij beiden oplossingen horen.

Kattenluikje

Meten is weten, zo ook met je kattenluik. Hou hier dus rekening mee wanneer jij je keuze gaat maken. We bieden kattenluikjes van verschillende materialen. We hebben de klassieken kattenluik, elektromagnetische kattenluiken. Wat het handigst is voor jou. Onze kattenluiken zijn van topmerken zoals: ‘Petsafe, Eyeanimal & Trixie’. Het belangrijkste voordeel is dat je niet meer de deur op hoeft te doen voor je kat. Dit scheelt niet alleen jou veel frustratie maar waarschijnlijk je kat ook. Deze kan namelijk doen en laten wat hij wilt. Een win – win situatie voor baasje en huisdier.

Kattennet

Wil je wel dat je kat naar buiten kan, maar ben je bang dat hij gaat ontsnappen? Dan is een kattennet de uitkomst voor jou. Met een kattennet kan je kat toch nog even met zijn koppie naar buiten. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken dat je kat iets overkomt. Onze kattennetten zijn namelijk uiterst veilig. Wij bieden de oplossing voor verschillende woonsituaties. Onze netjes zijn transparant zodat ze minder opvallen, dit staat natuurlijk netter in de tuin. Ook zijn ze gemaakt van stevig materiaal en hoef je niet bang te zijn dat je kat er doorheen bijt. We bieden ook nog de accessoires aan die nodig is om het kattennet goed te bevestigen.

Furfriends

Wij hopen dat we je goed geïnformeerd hebben zodat je tot de juiste keuze kan komen.
Naast kattenluikjes & -netten bieden wij ook vele andere producten aan bij furfriends. Bekijk hier ons assortiment aan kattenspullen.

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelmandje:

[]