Kattenmand

Manden & Holletjes

Op zoek naar een kattenmand of holletjes? Furfriends heeft een breed assortiment aan kattenmanden. Het is namelijk zo dat katten van slapen houden. Ze slapen maar liefst 12 tot 16 uur per dag. Om er voor te zorgen dat je huistijger zichzelf goed kan opladen is het natuurlijk fijn als deze op een lekker bedje of kattenmand kan liggen. Wij bieden daarom ook kattenmanden, kattendekens, kattenkussens en holletjes aan voor je kat.

Allerlei soorten Chillplekjes voor je kat.

Net als voor het baasje is voor de kat slaap heel belangrijk. Dit is het moment dat ze alle prikkelingen van de dag kunnen verwerken. Dit gedrag stamt uit het verre verleden als roofdier. Daarom moeten ze de mogelijkheid krijgen om zich lekker ongestoord terug te kunnen trekken. De beste plaatjes om te slapen voor je kat zijn plekjes die niet bewegen als de kat zich vestigt. Het liefst heeft hij dus een stevige ondergrond. Gelukkig zijn er heel veel manier om je kat zijn eigen stekkie te geven. Denk hierbij aan de volgende opties:

Katten Kussens: Verschillende soorten kussens zijn mogelijk zoals kussens speciaal voor in de vensterbank of een ander soort dat je kat in de koude winterse nachten nog een beetje extra kunnen opwarmen.

Kattendekens: Het voordeel hiervan is dat de slaapplek verstelbaar is en dat je overal in huis makkelijk een slaapplek kan maken. Een kattendeken is hier een makkelijke oplossing voor. Ook handig als extra comfortabele slaapplek in een Tipi of Iglo.

Radiatorhangmatten: Katten houden van warme plekjes. Daarom is een radiatorhangmat ideaal. Bovendien neemt zo’n hangmatten geen extra ruimte in beslag op de vloer. Dankzij de extra warmte van de kachel zal je kat zo in slaap sussen.

Kattenholletjes: Katten vinden het geweldig om zich te verstoppen in dozen. Dit gedrag stamt nog uit de oude tijd. Toen voelde katten zich pas echt veilig in een donker holletje dat beschut was. Een kattenholletje is hier een mooi alternatief voor.

Random Kattenweetjes

Katten hebben gevoelige oren en daarom kiezen ze vaak een plekje uit de buurt van het lawaai.
Het liefst ligt een kat op een zo hoog mogelijke plek. Dit zodat ze het overzicht bewaard.

Kattenspullen op maat!

Niet elke kat is hetzelfde, daarom hopen we dat ons aanbod voldoende is om je goed op weg te helpen. Naast onze manden & holletjes hebben wij ook nog andere mooie producten beschikbaar. Neem hiervoor een kijkje naar onze kattenspullen.

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelmandje:

[]