Kattenvoer

Kattenvoer

Furfriends heeft een breed assortiment aan kattenvoer. Zodat je de keuze kan maken gebaseerd op de specifieke wensen van je kat. Jong of oud, buiten of huiskat. Wij hebben het juiste en lekkerste voer. Naast droogvoer & natvoer hebben wij ook lekkere snacks beschikbaar. Mocht je het voedsel nog willen aanvullen met supplementen dan is dit mogelijk.Wij hopen dat je alles kan vinden.

Alle soorten voer voor je kat!

Katten eten niet zomaar elk voer. Soms halen ze hun neus omhoog als je ze iets geeft wat ze niet bevalt. Dit is logisch want wij eten zelf ook niet zomaar alles en al helemaal geen troep. Gelukkig hebben wij van Furfriends hier een oplossing voor. Een héél groot assortiment aan kwalitatief kattenvoer wat ook nog eens lekker smaakt.

Droogvoer: Vele verschillende smaken. Het grootste voordeel van droogvoer is dat dit niet kan uitdrogen. Je kan dit dus de hele dag laten staan als dit nodig is. We hebben verschillende merken van hoogwaardige kwaliteit dus voor ieder wat wils.

Natvoer: Een echt feestmaal voor je kat. Natvoer komt dichter bij het type voer wat katten in het verre verleden aten. Daarnaast houdt het vochtniveau op peil. Het komt namelijk nog weleens voor dat ze last krijgen van urinewegproblemen door het gebrek aan vocht. Twee vliegen in één klap dus. Wij hebben voeding van hoge kwaliteit en er wordt ook gedacht aan de katjes met speciale behoeftes.

Dieetvoer & Supplementen: Jammer genoeg komt het vaak voor dat katten kunnen lijden aan aandoeningen. Dit is natuurlijk al vervelend genoeg voor de kleine rakker. Gelukkig kan dieetvoer helpen om alles onder controle te houden. Daarnaast hebben we ook aanvullende supplementen met de nodige vitamines en mineralen. Deze kunnen gebruikt worden als aanvulling op het normale dieet, voor de stimulering van de goede gezondheid.

Snacks: Soms mag het kleine beestje wel eens extra verwend worden. Daarom is een beloning in vorm van een snack altijd goed. Er zijn kattensnacks voor alle gelegenheden beschikbaar. Ontdek nu ons aanbod!

Bij Furfriends vind je een groot assortiment aan kattenvoer. Naast voedsel bieden wij ook andere leuke producten voor je kat. Neemt u rustig een kijkje!

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelmandje:

[]