Natuurlijk en biologisch kattenvoer

Biologisch & graanvrij kattenvoer


We zijn voor onszelf altijd heel kritisch met wat we eten. Waarom zou jij je kat dan wel goedkoop eten geven? Gelukkig bevatten onze selectie van natuurlijk en biologische kattenvoer de beste ingrediënten die bijdragen aan de vitaliteit van je kat! We hebben biologisch kattenvoer & graanvrij kattenvoer. Biologisch kattenvoer heeft automatisch drie Beter leven-sterren. Deze garandeert een beter leven dan dieren in de gangbare vee-industrie hebben. Graanvrij kattenvoer is makkelijker verteerbaar voor je kat. Neem een kijkje in ons assortiment!

Streng als het aankomt op onze Producten

Wij hebben onze natuurlijke producten handmatig uitgezocht op basis van vereisten.

  • Beter Leven-keurmerk
  • MSC & ASC certificaat
  • Geen toegevoegde chemische conserveringsmiddelen, geur-kleur-en smaakstoffen of genetisch gemanipuleerde ingrediënten
  • Niet getest op dieren!
  • Geen preventief gebruik van groeihormonen of antibiotica

Wat voor voedsel heeft de voorkeur natvoer of droogvoer?

Het grote voordeel van natvoer ten opzichte van droogvoer is dat het, het meeste lijkt op het natuurlijke dieet van katten. Katten zijn nou eenmaal vleeseters en natvoer is gemakkelijker voor ze om te verteren. Bovendien bevat het ook nog veel vocht zodat het vochtpeil van je kat direct wordt aangevuld. Katten zijn van oorsprong woestijn dieren dus die drinken uit zichzelf vrij weinig. Droogvoer daarentegen kan je veel langer laten staan dan natvoer en ruikt wat minder heftig. Het is ideaal voor als je je kat wilt voeren voordat je naar werk gaat. Daarnaast is het ook makkelijker op te ruimen wanneer je kat er een zooitje van maakt tijdens het eten. Over het algemeen is de prijs van droogvoer ook goedkoper! Het is natuurlijk het allerbeste om het natvoer dieet aan te vullen met droogvoer.

Waarom Furfriends?

Wij van Furfriends houden van dieren en internet. Wij vinden dat de klant geen nummer is en willen dat je in alle rust en aandacht verdient. Wij proberen daarom het oude dierenwinkel-gevoel weer terug te brengen. Dit zorgt ervoor dat we alleen de beste producten voor je kat en hond selecteren en dat we je persoonlijk advies kunnen aanbieden. Onze producten zijn dus handmatig geselecteerd op kwaliteit en zijn Furfriend proof!

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelmandje:

[]