Natvoer Kat

Natvoer Kat

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij begrijpen je volkomen. Het kan namelijk moeilijk zijn om het juiste voer te vinden. Gelukkig hebben wij het speurwerk al voor je gedaan. Wij selecteren onze natvoer producten voor je kat namelijk op de beste kwaliteit en natuurlijk ook op de juiste prijs voor jullie.

Alleen de beste Kwaliteitsmerken

Daarom hebben we alleen de beste kwaliteitsmerken in ons assortiment zoals: Applaws, Renske, Gimcat, Whiskas, Natural Greatness, Farm nature, Whiskas, Almo daily,  Sheba, Royal canin, Meadowfield, Yarrah, Prins. Little Big Paw, Schesir, Hill’s feline, Shinycat. We hopen dat je bij ons kan slagen!

Voordelen Natvoer


Naast dat het natvoer voor je kat heel lekker is biedt het ook nog veel voordelen. Je kat is van nature een obligate carnivoor. Dit houdt in dat de spijsvertering van je kat gericht is op de vertering van eiwitten. Natvoer lijkt daarom het meeste op het natuurlijke dieet van een kat.

Bij droogvoer worden bijvoorbeeld veel granen en groente toegevoegd. Dit heeft je kat niet nodig omdat hij van nature leeft van prooidieren. Hij kan dit ook slechter verteren dan eiwitten. Het geven van natvoer aan je kat zorgt er dus voor dat hij op het ideale gewicht blijft. Dit hang er natuurlijk wel vanaf hoeveel jij je beestje geeft.


Doordat natvoer veel vocht bevat, wordt het risico op urinewegproblemen kleiner. Dit is een voordeel omdat katten hier over het algemeen gevoelig voor zijn en ze drinken uit zichzelf weinig omdat het woestijndieren zijn.

Kwalitatief goed voedsel zorgt ervoor dat je katten ook echt verzadigd zijn na het eten hiervan. In het goedkope voer zitten namelijk veel plantaardige materialen, dit kan een kat dus slecht verteren wat ervoor zorgt dat je kat alsnog hongerig is.

Voordelen Natvoer op een rijtje

  • Komt het dichtste bij het natuurlijke Dieet
  • Goed voor de lijn
  • Katten echt verzadigd na de maaltijd
  • Goed voor de vochtbalans

Ook wat nadelen


Natuurlijk kleven er ook wat nadelen aan natvoer, deze hebben meer betrekking op het baasje dan op je kat zelf. Dat is namelijk dat de geur wat meer onaangenaam is in vergelijking de geur van droogvoer. Als je kat een sloddervos is en ervan houdt om wild te eten uit zijn voerbak dan is het ook wat lastiger om op te ruimen dan droogvoer.

Alle soorten kattenvoer


Mocht je toch het liefst variëren qua voedsel dan kan je het natvoer ook afwisselen met droogvoer.

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelmandje:

[]