Transport

Katten Benches & Draagtassen voor je kat

Het is belangrijk dat jij je huistijger mee kan nemen wanneer het nodig is. Mocht je naar de dierenarts moeten of gewoon uit logeren. Ben je benieuwd naar welke manier van vervoer het fijnst is voor je kat? Zoek dan niet verder, wij hebben alles hier beneden op een rijtje.

Je kat mee op reis

Als je uit logeren gaat of op vakantie gaat dan is het soms mogelijk om je kat mee te nemen op avontuur. Het is natuurlijk wel van belang dat dit op een veilige manier gebeurd. Daarom hebben wij verschillende types vervoersmiddelen voor je kat. De kattenbench en de katten draagtas.

Bench voor je kat.

Een van de populairste katten vervoersmiddel is de kattenbench. Deze is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom hebben wij ze beschikbaar in vele verschillende kleuren en modellen. Beschikbaar in mooie kleuren en vele maten.

Draagtas.

Deze is er in veel soorten en maten. De draagtas lijkt op een weekendtas waardoor het heel makkelijk wordt om te vervoeren. Bovendien zijn er speciale kijkgaten gemaakt, zodat je kat zich niet hoeft te vervelen tijdens de reis. Wat natuurlijk ook weer goed uitkomt voor het baasje. De is draagtas is over het algemeen een stuk lichter dan een kattenbench maar zeker niet minder veilig. Hierdoor kan je toch je kat toch nog gemakkelijk meenemen op reis.

Aanvullende producten voor je kat?

Wij hebben ook nog een breed aanbod aan kattenhalsbandjes & tuigjes waardoor je gezellig met je kitten buiten kan lopen of je kat zelf je buurt kan laten verkennen.

Waarom Furfriends?

Wij van Furfriends houden van dieren en internet. Wij vinden dat de klant geen nummer is en willen dat je in alle rust en aandacht verdient. Wij proberen daarom het oude dierenwinkel-gevoel weer terug te brengen. Dit zorgt ervoor dat we alleen de beste producten voor je kat en hond selecteren en dat we je persoonlijk advies kunnen aanbieden. Onze producten zijn dus handmatig geselecteerd op kwaliteit en zijn Furfriend proof!

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelmandje:

[]