Voerbak

Drink- en voerbak voor je kat

Een voerbak voor je kat is misschien wel een van de belangrijkste onderdeel van je kattenuitrusting. Katten zijn van nature niet zulke goede drinkers. Een goede drinkbak voor je kat zorgt ervoor dat het drinken gestimuleerd wordt. Je kat moet natuurlijk goed drinken en dit kan door middel van een mooie waterbak of van een moderne drinkfontein. Bekijk nu ons aanbod hieronder!

Voerbak Kat kopen

De kattenspulletjes moeten er natuurlijk wel mooi uitzien. Want jij bent degene die er de hele tijd tegenaan moet kijken. Gelukkig hebben wij bij Furfriends een groot assortiment aan hele stijvolle drinkbakken. Er zijn vele opties van grote tot aan klein en ook van verschillende materialen. Welk formaat je precies moet hebben is natuurlijk ook afhankelijk van hoe groot je kat is.

Het is aanbevolen om meerdere drinkbakken aan te schaffen als je meerdere katten hebt. Sommige katten drinken namelijk moeilijk dus wanneer je ze door het huis verspreid, is de kans groter dat ze wel drinken.

Drinkfontein

Een andere oplossing hiervoor is een drinkfontein. Naast dat het er mooi uitziet is het ook leuk voor je kat en wordt het een spelletje om zoveel mogelijk te drinken. Doordat er een constante waterstroom is, is het aantrekkelijker voor dat kat om te gaan drinken.

Verschillende materialen

Onze drinkbakken zijn gemaakt van verschillende soorten materiaal. Van het duurzame materiaal kunststof tot aan roestvrijstalen of keramieken drinkbakken. Het voordeel aan roestvrijstalen voerbakken is dat ze heel degelijk zijn en gemakkelijk om schoon te maken. Je kan zo ook nog eens in de vaatwasser stoppen.

Ook de kunststof drinkbakken zijn makkelijk om schoon te maken en door hun gewicht en ze zijn ook ideaal om mee te nemen wanneer de kat uit logeren gaat. Dit scheelt weer een hoop gesjouw.

Drinkbakken gemaakt van keramiek zijn heel stevig en smaakneutraal. Ze zijn ook beschikbaar in verschillende mooie kleuren en plaatjes. Hele mooie eye catchers dus.

Je hebt dit product toegevoegd aan je winkelmandje:

[]