Over ons

Meowdy! Wij zijn Furfriends.nl

Furfriends is in de winter van 2019 opgericht door Nicoradja van der Kraan en Dorin Bouwman.

Waarom Furfriends?

Veel van onze vrienden en familie stelden ons deze vraag; “Waarom beginnen jullie een online dierenwinkel, die zijn er toch al zó veel?!” Het antwoord op deze vraag is voor ons simpel te geven; We houden van dieren en van internet! Onze liefde voor dieren misten we bij grote concurrenten, waar je een nummer bent en waar je wordt aangemoedigd om meer te kopen dan dat je eigenlijk nodig hebt. Met Furfriends proberen we het dierenwinkel-gevoel van vroeger terug te brengen. Een fijne plek waar je welkom bent, en waar je vriendelijk te woord wordt gestaan als je een vraag hebt. We leren jou, en je huisdier, dan ook graag kennen. Neem gerust eens contact op via ons email-adres, of stuur een berichtje via Instagram.

De liefde die we voor onze huisdieren hebben zie je ook terug in onze webshop. We verkopen alleen producten die we zelf ook zouden kopen. Eigenlijk heel normaal toch?

Een hele webshop met maar 2 werknemers?!

Sterker nog, we hebben er ook nog een fulltime baan naast! Furfriends.nl wordt inderdaad volledig gerund door twee personen. Dit is mogelijk omdat we werken met handige partnerships op het gebied van opslag en verzending. Onze gehele voorraad wordt beheerd door een betrouwbare externe partij. Hierdoor kunnen we ons volledig richten op jou (de ‘klant’) en op dingen die wij leuk vinden, zoals het testen van de artikelen, marketing en social media. Doordat we geen kantoor hebben, geen dure auto’s of medewerkers kunnen we alle producten in de shop tegen lage marges aanbieden, dat is dan weer leuk voor jou.

Hierom bestel je bij ons

Allereerst natuurlijk omdat we dat enorm waarderen. Elke aankoop via onze webshop zorgt ervoor dat we verder kunnen groeien. Door deze groei kunnen we blijven doen wat we leuk vinden. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat jij niet teveel betaalt. We houden de prijzen bij onze concurrenten goed in de gaten en passen onze prijzen hierop aan. Toch ergens anders een lagere prijs? Stuur een berichtje dan passen we het gelijk aan.

We behandelen jou zoals we zelf graag behandeld zouden willen worden. Dit betekent dat we je berichtje ook gewoon ‘s avonds en ‘s weekends beantwoorden. Wij houden van dieren en hebben ze zelf ook. We adviseren je daarom graag op basis van onze eigen ervaring. Toch niet tevreden over je bestelling? Geen probleem, retouren doen we niet moeilijk over.

Over ons (Nico en Dorin)

Hoi ik ben Dorin, 28 jaar oud. In het dagelijks leven werk ik als vertegenwoordiger bij een internetbureau in Groningen. Ik ben een enorme dierenliefhebber en ben op het platteland van Drenthe opgegroeid met schapen, honden, katten, vissen en konijnen. Momenteel woon ik in Groningen met mijn vriendin en twee katten (Humberto en Henkie). Ik zou ons gezin graag uitbreiden met een hond, helaas ben ik hiervoor niet genoeg thuis.

Dag, ik ben Nico. Overdag werk ik als online marketeer in Groningen. Ik ben een trotse eigenaar van twee katten. Genaamd Luca & James. Ik ben opgegroeid met katten en honden, dus ben mijn hele leven al omringd door dieren. Hierdoor begon de liefde voor dieren al vanaf kleins af aan.

[]