Verzending en retouren

Verzenden en retouren

We werken hard om jou de best mogelijke online winkel-ervaring te bieden. Hier horen uitstekende voorwaarden voor het verzenden en retourneren van jouw spullen bij. Hoe we omgaan met verzenden en retourneren lees je op deze pagina. Heb je nog vragen? Stuur gerust een emailtje naar info@furfriends.nl, we helpen je graag verder.

Verzendkosten worden berekend op basis van de grootte van je pakke en de hoogte van je bestelbedrag. Bestellingen onder €85,- worden voor €6,95 verzonden via PostNL. Bestellingen boven de €85,- worden gratis verzonden. Over het algemeen worden onze pakketten verzonden via PostNL, daarom kunnen we ze de volgende dag al bij je afleveren.

Over het algemeen geldt; bestellingen die voor 17:00 geplaatst zijn worden de volgende dag bezorgd. Met uitzondering van bestellingen die op zaterdag geplaatst zijn. Die worden op maandag geleverd.

Retourneren? Geen probleem! Is een product beschadigd of niet naar wens? Dan nemen we het gewoon terug. Je bestelling mag binnen 14 dagen geretourneerd worden. Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk contact met ons opneemt via info@furfriends.nl, dan regelen we dat de retour wordt aangemeld bij onze logistieke partner.

Voorwaarden voor retour:

  • Binnen 14 dagen moet de retour verzonden zijn
  • Het product moet bij Furfriends.nl aangeschaft zijn
  • Print het retourformulier uit en voeg deze bij je bestelling

Kosten Retour

Aan het retourneren van je bestelling zijn verzendkosten verbonden. De hoogte hiervan is afhankelijk van je verzendmethode en de pakketdienst naar jouw keuze. Helaas is het voor een kleine webshop als Furfriends niet mogelijk om retouren volledig kosteloos af te handelen. Onze marges zijn bewust zo laag mogelijk, daarom is de retourprijs niet opgenomen in de verkoopprijs.

[]